haegeman immobiliën en verzekeringen

Geschiedenis

Haegeman Immo & Verzekeringen is gevestigd in het centrum van Zwijnaarde (Gent). Het kantoor werd opgericht in 1987 door Bernard Haegeman, en kende sedertdien een snelle en dynamische groei op de Immobiliën- en Verzekeringsmarkt.
Vanaf 2019 verhuizen wij naar ons nieuw kantoor (A. della Faillelaan 11, 9052 Zwijnaarde). Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Onze aanpak

 • Als makelaar bevinden we ons in een volkomen onafhankelijke positie ten opzichte van verzekeringsmaatschappijen en financiële instellingen en kunnen we uw belangen optimaal behartigen.

 • Advies op maat en persoonlijk contact zijn de sleutelwoorden van ons kantoor. Om uw plannen te verwezenlijken staan we u bij in verschillende fases van uw leven door de nodige steun en bescherming te geven. Dankzij onze inzet kunnen wij onze klanten een gerust leven bieden.

 • U bent steeds van harte welkom voor gratis en vrijblijvend advies op het gebied van zowel IMMOBILIËN, VERZEKERINGEN, BELEGGINGEN en KREDIETEN.

Verzekeringen

VERZEKERINGEN HAEGEMAN werkt met alle verzekeringsmaatschappijen actief op de Belgische verzekeringsmarkt en dit in alle onafhankelijkheid. Wij zoeken voor iedere klant het beste voorstel op de markt, zonder enig favoritisme voor de ene of andere verzekeringsmaatschappij. Zowel particulieren, zelfstandigen als ondernemers kunnen op ons vertrouwen. Ons team beschikt over een hoge vakkundigheid en ruime ervaring waardoor u steeds kunt rekenen op een professionele werkwijze. Wij verlenen u advies zowel in het beheren en het beschermen van uw onderneming als uw vermogen. Vergelijk en laat uw verzekeringen GRATIS herberekenen.

Lees meer...

immobiliën

IMMO HAEGEMAN is een professioneel en dynamisch immobiliënkantoor actief in de streek rond groot Gent. Als professioneel en onafhankelijk vastgoedkantoor streven wij naar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid en verdedigen wij uw belangen met kennis van zaken. U bent bij ons dus in goede handen! Zowel bij verkoop als verhuur werken wij vanuit een fundamentele bezorgdheid om u als klant op alle niveaus tevreden te stellen. De klanten worden in een familiale sfeer en op een professionele wijze begeleid.

Lees meer...

Bernard Haegeman

 • Bernard Haegeman

Olivier Haegeman

 • Olivier Haegeman

ONZE SERVICE EN DOELSTELLINGEN

 • Door onze goede relaties met schadebeheerders en experts staan wij garant voor een snelle en correcte oplossing voor iedere klant.
 • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. U kan zich inschrijven om op de hoogte te blijven van ons aanbod of onze nieuwsbrief. De klant vindt bij HAEGEMAN hulpvaardigheid en luisterbereidheid. Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren..
 • Wij nemen op regelmatige tijdstippen uw dossier onder de loep en bekijken of uw voorwaarden nog concurrentieel zijn tegenover de andere maatschappijen.
 • Al uw vragen worden binnen de 48 uren beantwoord of we laten u binnen deze termijn weten wanneer u antwoord mag verwachten. Wij staan elke dag doorlopend ter uwer beschikking in ons kantoor of aan huis en ook in het weekend kan u met dringende zaken bij ons terecht.
 • Wij hebben als onafhankelijke makelaar toegang tot de volledige verzekeringsmarkt en zullen de verzekeringsmaatschappijen tegen elkaar laten uitspelen om u de beste voorwaarden te kunnen bieden. Wij zijn als het ware uw inkoper van verzekeringen.
 • Elke klant, ongeacht de grootte, verdient bij ons een eersteklas service, gericht op zijn unieke behoefte. In onze vertrouwensrelatie met u willen we een essentiële meerwaarde betekenen in de brug naar de verzekeringsmaatschappij of de financiële instelling.