haegeman immobiliën en verzekeringen

Verzekeringen

VERZEKERINGEN HAEGEMAN werkt met alle verzekeringsmaatschappijen actief op de Belgische verzekeringsmarkt en dit in alle onafhankelijkheid. Wij zoeken voor iedere klant het beste voorstel op de markt, zonder enig favoritisme voor de ene of andere verzekeringsmaatschappij. Zowel particulieren, zelfstandigen als ondernemers kunnen op ons vertrouwen. Ons team beschikt over een hoge vakkundigheid en ruime ervaring waardoor u steeds kunt rekenen op een professionele werkwijze. Wij verlenen u advies zowel in het beheren en het beschermen van uw onderneming als uw vermogen. Vergelijk en laat uw verzekeringen GRATIS herberekenen.


Voor particulieren

Begeleiding bij schade is zeer belangrijk voor de klant. Zakenkantoor HAEGEMAN volgt elk schadegeval persoonlijk op en staat de klant persoonlijk bij in de contacten met de verzekeringsmaatschappij of hun experts bij de bepaling van de omvang van de schadevergoeding. Door onze onafhankelijkheid staan wij steeds aan uw zijde bij een schadegeval. Bij elk schadegeval wordt de klant uitvoerig ingelicht omtrent de te volgen procedure, teneinde tot een volledige schadevergoeding te komen. Zo ben u steeds gerustgesteld. 25 jaar ervaring in allerlei schades is uw garantie. Een woningbrand, een verkeersongeval met gekwetsten vragen veel advies en administratie. Bent u gekwetst of in shock na een zware woningbrand, dan zult u heel tevreden zijn een makelaar te hebben gekozen die u spontaan begeleidt en persoonlijk bijstaat, die zelf initiatieven neemt.


Voor ondernemingen

Alle verzekeringstakken worden beoefend met een specialisatie in het aanbieden van groepsverzekeringen aan bedrijven. Zowel de pensioenopbouw als de hospitalisatie worden aangeboden, eventueel aangevuld met mogelijke nevenwaarborgen zoals o.a. overlijden en gewaarborgd inkomen. Bedrijven die medewerkers naar het buitenland sturen (expatriates) komen eveneens aan bod. Deze personeelsleden kunnen een complete ziekteverzekering bekomen, zonder voorwaarde inzake woon- of verblijfplaats, noch inzake mutualiteit.

← Terug naar "Over ons"