Huis

Ellebogten 59, Destelbergen

Heusden: instapklare woning met 4 slpk. en tuin
Verkocht op eerste bezoekdag!

€ 389.000

166 m2
4 slaapkamers
1 badkamers
1 garages
tuin: ja
terras: ja

Deze instapklare rijwoning is gelegen in een rustige kindvriendelijke wijk te Heusden. De woning beschikt over lichtrijke ruimtes met een bewoonbare oppervlakte van 166 m² en 4 slaapkamers. Gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, recreatie, openbaar vervoer en toegangswegen. (Gent, R4, E17..).

Via de inkom met apart gastentoilet betreedt u de lichtrijke woonkamer. Door zijn grote raampartijen met dubbel glas geniet u steeds van een zeer groot natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en houthaard. Naast de woonkamer bevindt zich ook een eetkamer en nog een afzonderlijke bureauhoek/eetruime in het aangebouwde gedeelte.
De living loopt mooi over in de ingerichte keuken met recent vernieuwde toestellen. Een enorme troef aan deze keuken is het frontaal zicht op uw tuin. Zo heeft u steeds zicht op uw spelende kinderen of gasten terwijl u maaltijden of versnaperingen voorbereidt. Aanpalend aan de eetkamer beschikt u over een garage welke ook steeds kan dienen als ruime berging, daar de oprit de mogelijkheid biedt om 2 auto’s te parkeren.

Op de 1ste verdieping vindt men 4 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, lavabo en toilet. De woning is voorzien van betongewelven.
Vanuit de 4de slaapkamer is een vaste trap voorzien naar de zolder. De ruime zolder is polyvalent en kan dienen als hobbyruimte, bureau, 2 extra slaapkamers,…Het dak is recent vernieuwd maar wel nog niet geïsoleerd.

Achteraan is een zonnige tuin met tuinhuis voorzien. De tuin is polyvalent en multifunctioneel en beschikt over een zonnig terras. Extra troef: de tuin is bereikbaar via een brede gemeenschappelijke achterweg waardoor men niet steeds door het huis moet met fietsen, tuinafval e.a.

Aarzel niet en vraag zo snel mogelijk uw bezoek aan via onderstaande gegevens! Bezoeken starten op 21/08/2021 tussen 10u en 17u (op afspraak).

TECHNISCH

Perceel opp. 294 m2
Bewoonbare opp. 166 m2
Bouwjaar 1984
Kadastraal inkomen 959 €
Beglazing Dubbele
Verwarming Stookolie
EPC label D
EPC 343 kWh/m2
Elektrische keuring
Asbest informatie Geen asbest aanwezig
Renovatieverplichting

STEDENBOUW

Verkavelingsvergunning
G(ebouw)-score
P(erceel)-score
Bernard

Interesse in dit pand?
Neem contact op met Bernard!