Bent u
genoeg
(zelf)verzekerd?

Komen en gaan, c’est la vie. Maar wat bijvoorbeeld met de financiën van uw nabestaanden als u overlijdt? U zorgt doorheen uw leven goed voor elkaar, maar u wilt uw gezin niet zomaar in de steek laten als u er niet meer bent. Ook voor uzelf bestaan er enkele nuttige verzekeringen. Denk maar aan een voordelige vorm van pensioensparen, of aan een verzekering die schade aan derden door uw kinderen of huisdieren dekt. Staan er hieronder formules die u aanspreken? Aarzel dan niet om een afspraak te maken.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Verzeker uzelf, uw gezinsleden en bepaalde huisdieren tegen lichamelijke of stoffelijke schade die in de privé-sfeer aan derden wordt veroorzaakt.

Rechtsbijstand

Een verzekering tegen de kosten van een (tegen)expertise, het ereloon van een advocaat (naar keuze) en de procedure- en gerechtskosten, voor een geschil binnen uw privé-leven. Bekijk ook onze uitgebreide formule voor voertuigen.

Huispersoneel

U neemt deze wettelijk verplichte verzekering indien u thuis een tuinman, poetsvrouw, kinderoppas, klusjesman, butler, etc. in dienst heeft. Het verzekert uw personeelsleden tegen lichamelijke schade en ongevallen van en naar hun werkplaats. Werkt uw personeel ook in uw bedrijf? Bekijk dan zeker ons aanbod voor bedrijven.

Pensioenspaarverzekering

Een individuele verzekering die als spaarvorm een bijkomend kapitaal vormt bovenop uw wettelijk pensioen. De premie is bovendien aftrekbaar bij uw belastingaangifte. 

Overlijdensverzekering

Deze verzekering keert een vooraf bepaald bedrag uit aan de aangeduide begunstigde, na het overlijden van de verzekeringsnemer door ziekte of een ongeval. Met een overlijdensverzekering behoedt de verzekerde zijn / haar nabestaande(n) voor financiële tegenslagen, successierechten of inkomensverlies.

Levensverzekering

Een levensverzekering is een veilige spaarvorm, die u naast de opbouw van een kapitaal kunt aanvullen met een overlijdensverzekering of een gewaarborgd inkomen. Wilt u daarnaast ook medisch optimaal verzekerd zijn? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod.

Schuldsaldoverzekering

Een verzekering die uw nabestaanden het resterende saldo van uw lening terugbetaalt na uw overlijden.

Uitvaartverzekering

Verzekert uw gezin tegen de financiële uitgaven omtrent een uitvaart.