Gerust de baan op? Neem een verzekering voor het onzekere

Een ongeval onderweg is helaas snel gebeurd. Neem geen risico’s en laat u professioneel adviseren over verzekeringen die het best passen bij u en uw voertuig. Wist u trouwens dat sommige voertuigverzekeringen verplicht zijn? En er ook verzekeringen bestaan die schade dekken nadat u zelf een fout beging? Lees er hieronder meer over of maak meteen een afspraak voor meer info.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Een wettelijk verplichte verzekering bij auto’s, motoren en bromfietsen, die schade aan derden terugbetaalt. Heeft u een bedrijfswagen? Check dan onze verzekeringen voor bedrijven.

Volledige omnium

Verzekert u tegen alle auto-schade, zelfs als u schuld treft bij een ongeval.

Kleine omnium

Een autoverzekering tegen brand, diefstal, glasbraak, aanrijdingen met dieren en schade door natuurkrachten.

Bestuurdersverzekering

Verzekert elke bestuurder bij persoonlijke letsels of een overlijden na een ongeluk met de auto, motorfiets of bromfiets, ook als u zelf in de fout ging.    

Pechbestrijding

Deze formule verzekert u tegen pechverhelping van uw voertuig in België en de sleepkosten vanuit het buitenland. Gaat u binnenkort op reis? Bekijk dan ook onze reisverzekeringen!

Bijstand personen

Een verzekering voor een wereldwijde repatriëring van u en uw gezinsleden na een ongeval met een auto, motorfiets of bromfiets. Daarnaast beschikken we ook over een ruim aanbod van specifieke personenverzekeringen.

Rechtsbijstand

U bent verzekerd tegen de kosten van een (tegen)expertise, het ereloon van een advocaat (naar keuze) en procedure- en gerechtskosten. Deze kosten kunnen na een verkeersongeval met een auto, motorfiets of bromfiets hoog oplopen. Denk maar aan: betwisting van aansprakelijkheid, betwisting inzake de grootte van de schadeclaim, betwisting bij medische fouten, slecht uitgevoerde herstellingen aan uw voertuig, ongevallen in het buitenland, uw verschijning voor de (politie)rechtbank, geschillen met diverse verzekeraars, belangenconflicten, etc.

Fietsverzekering

Van elektrische fietsen tot mountainbikes, deze fietsverzekering stelt u veilig tegen diefstal van dure materialen. De verzekering dekt ook schade en biedt bijstand tot in het buitenland.  

Pleziervaartuig

Een verzekering tegen de toegebrachte schade aan derden en eventuele eigen schade.  

Rijpaarden

Verzekert u tegen de vergoeding van schade aan derden.