Huis

Zandstraat 101, Gent

Open bebouwing met tuin en garage op topligging

€ 380.000

147 m2
2 slaapkamers
1 badkamers
1 garages
tuin: ja
terras: ja

Wij presenteren u deze open bebouwing op een topligging. In de nabijheid van de belangrijkste invalswegen, geniet u hier van de ideale woonomgeving. Het huis ligt in de Bloemekenswijk rechtover het Spoorleggerspark en de speeltuin, vlakbij Gent Centrum (ca. 10 min. met de wagen of 15 min. met de fiets).

Perfect voor de stadsliefhebber die toch graag in rust en in een oase van groen thuiskomt. Tal van fietsroutes in de omgeving. Mobi-score: 8,9/10!

Bij het betreden van de woning treffen we een ruime inkomhal aan, een geïnstalleerde keuken en dubbele woonkamer met openhaard. Achter de keuken ligt de badkamer met ligbad, toilet en lavabo.. Via de keuken heeft men rechtstreekse toegang tot de zongerichte tuin. Er is ook een droge kelder.Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele ruime slaapkamers. De zolderverdieping welke bereikbaar is via een vaste trap herbergt een mooie ruimte waar nog 2 extra kamers kunnen voorzien worden. Ideaal voor een groeiend gezin!

Er is een ruime garage voorzien welke bereikbaar is via de voorgevel. Voor de garage is een oprit voorzien voor een 2de wagen. Achteraan de woning is nog extra tuin/fietsberging voorzien.

Vraagprijs: € 380.000

Wenst u langs te komen op onze bezoekdag op 29/07/2023 tussen 11u-13u? Gelieve een afspraak te maken via onderstaande gegevens (B. Haegeman biv 20457)

TECHNISCH

Perceel opp. 228 m2
Bewoonbare opp. 147 m2
Bouwjaar 1934
Kadastraal inkomen 396 €
Beglazing Dubbele
Oriëntatie tuin Zuid
EPC label F
EPC 625 kWh/m2
Elektrische keuring Ja, niet conform
Asbest informatie Destructieve asbestinventaris
Renovatieverplichting

STEDENBOUW

Stedenbouwkundige vergunning Bouw vergund
Recht van voorkoop Neen
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Verkavelingsvergunning Neen
G(ebouw)-score
P(erceel)-score
Bernard

Interesse in dit pand?
Neem contact op met Bernard!