Huis

Rijvisschestraat 100, Gent

Rijwoning met 3 slpks en garage op topligging

€ 195.000

147 m2
3 slaapkamers
1 badkamers
1 garages
tuin: nee
terras: ja

ZWIJNAARDE: U bent op zoek naar een starterswoning en u deinst er niet op terug om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze te renoveren charmante rijwoning het ideale pand voor u!

De woning is uitermate strategisch gelegen aan het Rijvisschepark en op fietsafstand van winkels, handelszaken, scholen (Don Bosco Zwijnaarde), centrum Gent/Sint-Denijs-Westrem. Grote troef is de goede bereikbaarheid (E40/E17) en nabij openbaar vervoer, tram en bus bevinden zich immers in de straat. Industriepark Zwijnaarde op fietsafstand.

De woning kent volgende indeling: Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer met eetkamer, deels ingerichte keuken, kelder. Via een gemeenschappelijke zijdoorgang heeft men toegang tot een ruime garage welke uitkomt op de koer met berging en buitentoilet. Veel privacy aanwezig.

Via de houten trap komt men op de 1ste verdieping waar zich 3 grotere slaapkamers en 1 kleinere kamer/bureau bevinden met aansluitend een badkamer met lavabo, toilet en ligbad. Via de nachthal is er ook een luik naar de zolderruimte waarvan het dak in goede staat is. Zolder met mogelijkheden.

Woning beschikt over buitenschrijnwerk in hout. Enkel en dubbel glas aanwezig. Verwarming op mazout met bovengrondse mazouttank. Vanafprijs € 195.000

Wenst u langs te komen op de bezoekdag op zat  05/11 tussen 10u en 15u (op afspraak) ? Voor bijkomende inlichtingen of een afspraak neem gerust contact met ons op.

TECHNISCH

Perceel opp. 132 m2
Bewoonbare opp. 147 m2
Bouwjaar 1918
Kadastraal inkomen 337 €
Oriëntatie tuin Zuid
EPC label F
EPC 505 kWh/m2
Elektrische keuring Ja, niet conform
Asbest informatie Geen asbest aanwezig
Renovatieverplichting

STEDENBOUW

Stedenbouwkundige vergunning Bouw vergund
Recht van voorkoop Neen
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Verkavelingsvergunning Neen
G(ebouw)-score
P(erceel)-score
Bernard

Interesse in dit pand?
Neem contact op met Bernard!