Huis

Hundelgemsesteenweg 627, Merelbeke

Gerenoveerd appartement met 3 slpks en studio/praktijk 

€ 1.750

228 m2
4 slaapkamers
2 badkamers
1 garages
tuin: ja
terras: ja

Wonen en werken combineren? Op zoek naar een kangeroewoning? Zoek dan niet verder!

Deze gerenoveerde woning is gelegen op een perceel van 759m² met een bewoonbare oppervlakte van 228 m². De woning biedt unieke mogelijkheden voor zowel particulieren als voor zelfstandigen. Appartement met een oppervlakte van 173 m² en studio/praktijkruimte met een oppervlakte van 55 m².

De ligging is uitermate gunstig voor openbaar vervoer (op 25m), winkels, toegangswegen en scholen. Gelegen op 1 km van het centrum te Merelbeke en op 8 km van centrum Gent.
De woning bestaat uit 2 afzonderlijke woongelegenheden waaraan een verschillende functie kan worden toegekend. Beide woonruimtes hebben afzonderlijke verwarming en tellers voor water, gas en elektriciteit.

Het pand kent de volgende indeling: via de inkomhal treft men op het gelijkvloers een instapklare woongelegenheid of praktijk/bureauruimte aan.  Indeling: zit- en leefruimte, ruime slaapkamer, afzonderlijke keuken met toestellen, badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. In deze ruimte is er ook toegang tot de kelder en de achtertuin. Verder op het gelijkvloers bevindt zich een ruime garage (31m²) met twee sectionale garagepoorten, waardoor men makkelijk de tuin kan bereiken en kan doorrijden naar achteren.

Via de inkomhal en trap treft men op het 1ste verdiep een tweede lichtrijke woongelegenheid aan met grote woonkamer, geïnstalleerde keuken met toestellen, badkamer met inloopdouche, lavabo, toilet en ruime slaapkamer. Op het eerste verdiep is er een zongericht terras die uitgeeft op de tuin.

Op de 2de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (16 m² en 25 m²), grote berging en zolderruimte. Het dak werd geïsoleerd in 2021 volgens de laatste normen.

Achteraan bevindt zich een ruime zongeoriënteerde tuin/gazon van 600 m² met nieuwe omheining.

Troeven: woning met betongewelven, dubbele garagepoort met directe verbinding naar de grote tuin, elektrisch laadpunt voor de wagen (11kW), oprit voor 3 auto’s, gescheiden nutsvoorzieningen, PVC hoogrendementsglas (HR++), mogelijkheid om gelijlvloers als bureau/praktrijk te gebruiken. Afzonderlijke en recent gekeurd elektriciteitsnetwerk (2021), woning vrij vanaf 01/05/2022.

U kan het volledige pand huren als appartement (€1100) en gelijkvloers (€650) voor zelfstandige activiteit. Ook te huren als appartement en studio in functie van kangeroewoning. 

Wenst u langs te komen? Interesse of meer info gewenst? Neem contact op via onderstaande gegevens.
 

TECHNISCH

Perceel opp. 759 m2
Bewoonbare opp. 228 m2
Bouwjaar 1967
Kadastraal inkomen 732 €
Beglazing Dubbele
Verwarming Aardgas
Oriëntatie tuin Zuidoost
EPC label B
EPC 166 kWh/m2
Elektrische keuring Ja, niet conform
Asbest informatie Geen asbest aanwezig
Renovatieverplichting

STEDENBOUW

Stedenbouwkundige vergunning Bouw vergund
Recht van voorkoop Neen
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Verkavelingsvergunning Neen
G(ebouw)-score
P(erceel)-score
Bernard

Interesse in dit pand?
Neem contact op met Bernard!